Iedereen heeft recht op persoonlijke aandacht

Met onze unieke EPDM-methode bieden wij net dat duwtje in de rug dat je zo hard nodig hebt. Positieve bekrachting, met aandacht voor de eigen kwaliteiten.

Lees verder

Meer informatie over individuele begeleiding.

De ambulante begeleiding van Werkelijkheid Op Straat bestaat uit verschillende vormen van ondersteunende en activerende begeleiding.

Er wordt gewerkt aan probleemgebieden zoals: sociale redzaamheid, probleemgedrag, psychisch functioneren, geheugen- en oriëntatiestoornissen.

De begeleiding richt zich op de mogelijkheden van de cliënt. Een aandoening of handicap wordt hierbij gezien als een gegeven en de ondersteuning richt zich op wat een cliënt wel kan.

De begeleiding richt zich ook op het ondersteunen van de cliënt tot een zelfsturend wezen. Middels onze EPDM-methode willen we onze cliënten positief bekrachtigen, gericht op de eigen kwaliteiten. Inzicht in die capaciteiten is nodig. Daarnaast stimuleren wij het positieve zelfbeeld op basis voor de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Werkelijkheid Op Straat biedt gespecialiseerde individuele begeleiding op het gebied van o.a. autisme, AD(H)D, gedragsproblematiek en aan mensen met een licht verstandelijke handicap.

Wij gaan verder, waar anderen stoppen.

Stuur ons vandaag nog een bericht, dan reageren wij zo snel mogelijk. Ook als je eerst alleen kennis wilt maken.

Neem contact op